™ Replikos trumpai ™

Atleiskite, bet aš procentų [%] nevalgau

2013-02-20

Nežinau kaip kitus, bet mane jau nuvargino kvailos reklamos SMS žinutėmis.  Nuolatinai gaunu PC Molas ir dar daugelio prekybininkų pranešimus, neva pas juos kažkurią dieną nuolaidos iki, pavyzdžiui, 80 %. Nežinau, bet tikriausiai tos žinutės jiems kainuoja tik centus, tad ir rašo. Bet gi ar daug dar Lietuvoje naivuolių, kurie kreiptų dėmesį į tokias “sensacijas“? Sakykite, mielieji, konkrečias kainas, tada gal ir ateisime ką nors pirkti. O dabar ką randame atėję? Tik nereikalingas prekes, kurioms ir tai neaišku ar kokia nors nuolaida pritaikyta. O jei ji ir yra, tai tik gal 10%… Paklausus pardavėjo kaip čia yra, jis nei nemirktėlėdamas atsakys, kad va, koks nors trintukas tikrai 80-čia procentų atpigintas, tad jie teisėtai ir rašė, kad nuolaidos IKI 80 %.

Bet gi tai akių dūmimas ir mes, pirkėjai, tai jau seniai žinome… Rašykite kainą, o ne procentus, jei tikrai darote dėmesio vertas nuolaidas.

=====================================================

2 responses to this post.

  1. Posted by Giedrė on 2013.02.24 at 22:26

    Labai panaši situacija su turizmo agentūromis. Siūlo keliones nuo 850 lt., o kai paprašai, sako, ne,jau nebėra, dabar pigiausia jau nuo 1100 lt. Bet reklamos nenuima, palieka kabėti, gal gi atėjęs žmogus susimylės moket ir brangiau.

    Atsakyti

Parašykite komentarą