Laiškas Kauno Merui V.Matijošaičiui. Apie miesto želdinius

Apie Kauno žaliąjį rūbą formuojančių bendrovių galimus slaptus interesus, miesto gėlynų skoningumą ir priklausomybę, bei kitus reikaliukus galite pasiskaityti čia: https://matelis.wordpress.com/mano-laiskai/ [antras laiškas]

2 responses to this post.

  1. Posted by andzelika on 2018.07.09 at 17:26

    laba diena, sveikinu su 60-meciu,linkiu sveikatos,geros nuotaikos ir sveikos nuovokos vadovaujant didmiesciui.Norejau paklausti, kodel remontuojant Kauno gatves, didziasias,jus nesugebejote darbus paskirti nakties metu? kodel ta sugebejo padaryti Panevezio miestas? Ar isivaizduojate,kiek veluoja viesasis transportas? Nuo akluju sankryzos iki Utenos sankryzos vaziuoja 30 minuciu, mazdaug. Vairuotojai neturi nei atstovejimu, nei jokio poilsio, per savo darbo diena.Atvaziave su tokiu pavelavimu,jie sekanciu ratu veluoja jau 50 minuciu.lieka be pietu pertraukos,be wc, be vandens.ateityje netaupykite darbininkams naktinio tarifo uzmokesciuj, geriau atsizvelkite, i zmoniu laiko svaistyma ir oro tarsos zala planetai.juk kol visi stovi kamstyje, gerokai uztersia gamta.ismetamomis dujomis.nemanau,kad jus to nesuvokiat,tik nieko nedarot,kad to isvengti.turbut nenorit kita kadensija laimet rinkimus i savo esama posta!!!!

    Atsakyti

    • Gerbiama Andželika. Nors pilnai pritariu Jūsų išsakytoms mintims, jaučiu pareigą Jus informuoti, kad tai mano, Romualdo Matelio svetaine WordPress’e ir aš labai abejoju ar čia kada nors buvo [ir ar bus] užėjęs Kauno meras Visvaldas Matijošaitis. O jei ne, reiškia jo nepasieks ir Jūsų komentaras. Todėl siūlyčiau šias mintis surašyti Feijsbuke, Kauno savivaldybės “lentoje“.
      https://www.facebook.com/kaunosavivaldybe/
      Tikiuosi, kad gal turite ten savo registraciją.

      Atsakyti

Parašykite komentarą