Sere St.Stulpinai, o ką Jūs manote šiandiena, kovo 11 d.?

Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių, sako, berods, rusų patarlė [Чем глубже в лес, тем больше дров]. Liaudies patarles kritikuoti būtų labai sunku, nes tai, paprastai, ne kokia nors atsitiktinai kažkam išsprūdusi frazė. Ir va, eilinį kartą tuo įsitikinau vakar, atėjęs į Kauno vienybės aikštėje vykusį mitingą [Organizatorius – partija “Drąsos kelias“].

Paprastai kalbant, tiesiog pritrūkęs kantrybės, skaitant vieną po kito kurpiamus, vienas kitam prieštaraujančius buvusio prokuroro S.Stulpino straipsnius, kurie ėmė man priminti tarsi muzikantą, kuriam atsibodo triūbos įprastinis galas ir jis nusprendė, kad gal tiks pagroti ir per antrąjį, platųjį, šiomis savo abejonėmis kovo 7 d. pasidalinau ir su Jumis, mano skaitytojai, straipsnyje “Jei tu už Gailių, reiškia verti Prezidentę? Apie “Karštojo komentaro” konvulsijas…“ Paskutinės jo mintys, aprašytos “KK“ laikraštyje rodė, kad jis labiau už bet ką, vertina šiuometinės Generalinės prokuratūros vadovus, Darius – Valį ir Raulušaitį. Tačiau prabėgus vos 5 dienoms, kovo 10 d. mitinge Kaune, ponas S.Stulpinas jau vėl kalbėjo savo senomis, įprastinėmis mintimis. Kadangi nieko nebesuprantu, palieku išvadas darytis kiekvienam savarankiškai. O Jūsų įdomumo dėleis, jo kalba Kaune, kur nuo 5 įrašo minutės teigiama, kad neverti savo postų D.Valys ir D.Raulušaitis yra neverti.

5 responses to this post.

  1. Komentaras dabar perimtas į konservatorių nagus, tad nieko nuostabaus, jeigu stabilumo nerasta, žinoma vienas kitas objektyvesnis straipsnis atsiranda:)

    Atsakyti

    • Kad gal ne visai taip, Jonsonai..? Gi jie kaip tik pyksta ant Puteikio ir visų kitų už galimą FNTT vyrukų reabilitaciją.

      Atsakyti

  2. Posted by MP on 2012.03.11 at 20:59

    KK kelia tik destrukcija ir drumscia vandeni. kaip gali buti perimtas, jei labiausiai smeizia konservatorius?

    Atsakyti

    • Panašu, kad Jūs teisus, paskutiniu metu ir aš tokios nuomonės laikausi, tačiau iš kažkokios žmogiškos pagarbos G.Gorienei [kažkodėl manau, kad ji neįsikerta į paskutinio meto laikraščio pasvirimą], nesiimu jo vertinti visumoje.

      Atsakyti

  3. Prašome visuomenės pagalbos:
    Generalinė prokuratūra raštu pagrasino Seimo Antikorupcijos komisijai, kad jei ji išpildys savo pažadą visuomenei, t.y. paviešins turimą medžiagą, tokiu atveju „gali būti padaryta žala ikiteisminio tyrimo sėkmei“, todėl Antikorupcijos komisija viešinti galėtų tik po to, kai gaus Generalinė prokuratūros nuomonę „kad nebūtų pakenkta ikiteisminiam tyrimui“ – tiny.lt/w6dgch .
    Jei Seimo Antikorupcijos komisija paklustų šiam Generalinės prokuratūra reikalavimui ir suteiktų jai prašomą komisijos medžiagą, tai labai tikėtina, kad toliau sektų prokuroro sprendimas prijungti prie ikiteisminio tyrimo medžiagos visas AK stenogramas, bei dokumentus, o tada tokią medžiagą skelbti galima būtų tik ikiteisminiam tyrimui vadovaujančio prokuroro sutikimu.
    Kadangi LT prokurorai ikiteisminius tyrimus atlieka tol, kol visi užmiršta tą bylą, tai reikštų visišką įslaptinimą.
    Todėl Seimui reikia visuomenės pagalbos: susirinkime visi Vilniuje prie Seimo, Nepriklausomybės aikštėje 2012 03 17 d. 14.00 į mitingą-pilietinę akciją “Už Lietuvą, už teisingumą“.

    Atsakyti

Parašykite komentarą